Presedinte Timofti Iohannis copy

Conflict diplomatic de proporții între Chișinău și București. Asta după ce Iohannis l-a acuzat pe Timofti că a vrut să-i dea mită pentru a debloca împrumutul către Republica Moldova. Timofti se apără și susține ca mita este o tradiție moldovenească, iar românii ar trebui să nu renunțe la acest obicei din cauza DNA.

”Aceasta nu s-a hotărât, deoarece nu avem… Știți nu știu ce nu avem… Dar era bine să … această idee, dar era frumos, era bine să fi fost. Că eu i-am dat șâpca de vin… Dar ar fi trebuit să o ia… Ce? Dă de la el banii? Ar fi trebuit să ne ajute… Că Plahotniuc este fratele nostru român și a cheltuit o grămadă de bani pentru votarea guvernului Filip. Acum românașii ar trebui să ne dea ceva bani… Ar fi bine să fie… Iar șâpul de vin este din cea mai bună marcă, marca Gura Căinarului”, a declarat Nick’O’Laye Team Off Tea la ieșire de la DNA.

Din păcate, DNA a descoperit că Team Off Tea nu are cetățenie română ca Igor Dodon, așa că pur și simplu nu poate fi arestat. În schimb, l-au expulzat din România și i-au interzis să mai vină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Presedinte-Timofti-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Presedinte-Timofti-Iohannis-copy-300x300.jpgadminInternațional
Conflict diplomatic de proporții între Chișinău și București. Asta după ce Iohannis l-a acuzat pe Timofti că a vrut să-i dea mită pentru a debloca împrumutul către Republica Moldova. Timofti se apără și susține ca mita este o tradiție moldovenească, iar românii ar trebui să nu renunțe la acest...

Comentează