nicolae-timofti-decoratii-copy

Pe ultima sută de metri a mandatului său, președintele Republicii Moldova a zguduit lumea diplomatică mondial globală. Acesta a început să decoreze dictatorii din toată lumea. A început cu cei mai apropiați, cu Lukașenko, căruia i-a dat medalia de Ghemaroi Sovietskavo Saiuza pentru merite deosebite în promovarea dictaturii. Iar acesta fost doar începutul. Nick’O’Laye Team Off Tea l-a decorat în această dimineață și pe Kim Jong-un, președintele Coreei de Nord pentru cele mai frumoase lagăre de concentrare din lume. 

Statele Unite ale Americii au avertizat Moldova că o va introduce pe lista țărilor teroriste dacă președintele țării va continua să decoreze dictatorii din lume.

”Prin prezenta avertizare avertizăm Moldova că a luat-o pe o hudiță extrem de întunecoasă și periculoasă. Sunteți pe axa răului și ar trebui să ieșiți de acolo. Este ultima dată când vă dăm avertizare, data viitoare o să vină dronele, iar acestea nu doar filmează. Domnul Nick’O’Laye Team Off Tea este considerat în acest moment un terorist cu năgrăzi”, a declarat Barack Obama, președintele SUA.

În replică, Nick’O’Laye Team Off Tea a declarat că nu-i pasă de amenințările lui Barack Obama, atâta timp cât stăpânul său este Plaha. Așa că vrea să-i decoreze pe Putin, pe Ramzan Kadârov, pe Ilan Shor, pe Bashar al-Assad, pe Erdogan. America nu-l va ierta niciodată pe Nick’O’Laye Team Off Tea dacă îl va decora pe unul din cei mai terifianți dictatori din lume, pe Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Nicolae-Timofti-decoratii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Nicolae-Timofti-decoratii-copy-300x300.jpgadminInternațional
Pe ultima sută de metri a mandatului său, președintele Republicii Moldova a zguduit lumea diplomatică mondial globală. Acesta a început să decoreze dictatorii din toată lumea. A început cu cei mai apropiați, cu Lukașenko, căruia i-a dat medalia de Ghemaroi Sovietskavo Saiuza pentru merite deosebite în promovarea dictaturii. Iar...

Comentează