nicolae-timofti-decoratii-copy

Pe ultima sută de metri a mandatului său, președintele Republicii Moldova a zguduit lumea diplomatică mondial globală. Acesta a început să decoreze dictatorii din toată lumea. A început cu cei mai apropiați, cu Lukașenko, căruia i-a dat medalia de Ghemaroi Sovietskavo Saiuza pentru merite deosebite în promovarea dictaturii. Iar acesta fost doar începutul. Nick’O’Laye Team Off Tea l-a decorat în această dimineață și pe Kim Jong-un, președintele Coreei de Nord pentru cele mai frumoase lagăre de concentrare din lume. 

Statele Unite ale Americii au avertizat Moldova că o va introduce pe lista țărilor teroriste dacă președintele țării va continua să decoreze dictatorii din lume.

”Prin prezenta avertizare avertizăm Moldova că a luat-o pe o hudiță extrem de întunecoasă și periculoasă. Sunteți pe axa răului și ar trebui să ieșiți de acolo. Este ultima dată când vă dăm avertizare, data viitoare o să vină dronele, iar acestea nu doar filmează. Domnul Nick’O’Laye Team Off Tea este considerat în acest moment un terorist cu năgrăzi”, a declarat Barack Obama, președintele SUA.

În replică, Nick’O’Laye Team Off Tea a declarat că nu-i pasă de amenințările lui Barack Obama, atâta timp cât stăpânul său este Plaha. Așa că vrea să-i decoreze pe Putin, pe Ramzan Kadârov, pe Ilan Shor, pe Bashar al-Assad, pe Erdogan. America nu-l va ierta niciodată pe Nick’O’Laye Team Off Tea dacă îl va decora pe unul din cei mai terifianți dictatori din lume, pe Vlad Plahotniuc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Nicolae-Timofti-decoratii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Nicolae-Timofti-decoratii-copy-300x300.jpgadminInternațional
Pe ultima sută de metri a mandatului său, președintele Republicii Moldova a zguduit lumea diplomatică mondial globală. Acesta a început să decoreze dictatorii din toată lumea. A început cu cei mai apropiați, cu Lukașenko, căruia i-a dat medalia de Ghemaroi Sovietskavo Saiuza pentru merite deosebite în promovarea dictaturii. Iar...

Comentează