Vlad Plahotniuc Fiul BMW Rasturnat copy

Vlad Plahotniuc promite să-și pedepsească fiul pentru accidentul din centrul Chișinăului. Acesta susține că nu i-a permis lui Timka să iasă cu BMW-ul la plimbare. Mai mult, susține viitorul președinte al Republicii Moldova, imaginea sa de politician a avut de suferit, pentru că a trebuit să intervină pentru Timka la subalternii săi din Ministerul Afacerilor Interne.

”Când a venit acasă mirosea puțin a alcool. Este adevărat, nu era în stare avansată de ebrietate, dar totuși, trebuia să fie mai atent. Eu îl înțeleg, de bucurie că a terminat liceul agricol din Elveția s-a dus să petreacă și el cu băieții. Dar nu am ce să fac, trebuie să îl pedepsesc. Îi voi tăia 2 mii de euro din banii de buzunar pe care îi dau în fiecare zi. Să vedem cum se descurcă în Chișinău cu numai 5 mii de euro pe zi”, spun supărat Vlad Plahotniuc.

Pe de altă parte, mitropolitul Vladimir susține că vina aparține în totalitate tatălui și nu fiului. ”Eu i-am zis demultișor lui Vlad, Vlade, adu mașina la sfințit, adu mașina, că nu-ți iau foarte mult, doar 5 mii de euro, ca între prieteni. Și îți garantez că nicio problemă nu se atinge de mașina ta. El m-a amăgit că vine mâine, poimâine. Iaca, Dumnezeu nu bate cu bățul”, spune managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Timka Plahotniuc va fi pedepsit de tatăl său pentru că i-a răsturnat BMW-ul în centrul Chișinăuluihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-Fiul-BMW-Rasturnat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-Fiul-BMW-Rasturnat-copy-300x300.jpgadminPoliticAccident,BMW,Vlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc promite să-și pedepsească fiul pentru accidentul din centrul Chișinăului. Acesta susține că nu i-a permis lui Timka să iasă cu BMW-ul la plimbare. Mai mult, susține viitorul președinte al Republicii Moldova, imaginea sa de politician a avut de suferit, pentru că a trebuit să intervină pentru Timka...

Comentează