timka-plahotniuc-vlad-plahotniuc-copy

Timka Plahotniuc este extrem de dezamăgit de Moldova, dar mai ales este supărat pe oamenii prea săraci din țara noastră. Acesta a venit săptămâna trecută cu niște prieteni ca să-i impresioneze cu bogățiile sale, dar a plecat enervat la Elveția, acolo unde studiază la facultatea de Agronomie. Și asta pentru că prietenii săi au rămas șocați să vadă sărăcia moldovenească.

”Am tras o rușine uriașă. Moldovenii iștea sunt extrem de săraci. Am văzut căruțe, am văzut oameni care stau să cerșească. Eu nu înțeleg, de ce nu vor să muncească și moldovenii un pic? De ce nu iau exemplu de la tatăl meu? Tata muncește mult și de asta este bogat. Moldovenii sunt niște leneși, de asta sunt săraci. M-au făcut de rușine în fața prietenilor. Nu mai calc prin Moldova că mi-e rușine de atâta sărăcie. Eu când mă uit la Publika WC și Prime WC, totul este bine și frumos în Moldova”, a declarat micul prinț, Timka Plahotniuc.

Prietenii lui Timka au scris deja pe facebook că judecând după mașinile, avioanele, haimanalele și banii lui Timka, au crezut că Moldova este raiul pe pământ. Dar nu a fost așa. Prietenii lui Timka se plâng că vor avea nevoie de consiliere psihologică pentru a scăpa de șocul produs după ce au văzut oameni foarte săraci în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Timka Plahotniuc este extrem de dezamăgit de Moldova, dar mai ales este supărat pe oamenii prea săraci din țara noastră. Acesta a venit săptămâna trecută cu niște prieteni ca să-i impresioneze cu bogățiile sale, dar a plecat enervat la Elveția, acolo unde studiază la facultatea de Agronomie. Și asta...

Comentează