timka-plahotniuc-vlad-plahotniuc-copy

Nu toți moldovenii sunt mâhniți de vestea că Guvernul îi obligă pe cetățeni să plătească pentru miliardul furat. Copiii deputaților, miniștrilor, politicienilor, printre care și Timka Plahotniuc, sunt încântați că în sfârșit s-a rezolvat problema miliardului furat. Toți acești copii de bani gata speră acum că părinții lor vor avea timp să fure și alte miliarde ca să le schimbe mașinile vechi de tucma o lună sau două.

”Tata, mai vreau un Mercedes. Gata, i-ai pus să plătească pe lohani. Acum vreau să-mi cumperi o mașină normală, ca să mă pot cătăi prin Evropa. Că râd colegii de la mine de la liceul Agricol. Au apărut atâtea modele de Mercedesuri, iar eu merg tot cu cel vechi de luna trecută. Mi-e rușine să mă mai duc la liceu. În altă ordine de idei, transmite-le un balshoi spasiba moldovenilor care muncesc zi și noapte ca să mă întrețină pe mine la învățătură”, a transmis prințișorul Timka Plahotniuc pe facebook.

Nu este singurul care este încântat că moldovenii vor plăti pentru miliardul furat. Ritulea Ivanov, fiica deputatei comuniste Ivanov și-a schimbat statutul pe Facebook unde a scris: ”în kurynd ferikită la volanul unui nou Lambroghini”.

Parlamentul a anunțat deja că vrea să-i facă fericiți pe toți copiii deputaților, așa că o parte din banii strânși de cetățeni vor fi folosiți pentru cumpărarea de cadouri scumpe. Acestea vor fi donate odraslelor parlamentarilor.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Timka-Plahotniuc-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Timka-Plahotniuc-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu toți moldovenii sunt mâhniți de vestea că Guvernul îi obligă pe cetățeni să plătească pentru miliardul furat. Copiii deputaților, miniștrilor, politicienilor, printre care și Timka Plahotniuc, sunt încântați că în sfârșit s-a rezolvat problema miliardului furat. Toți acești copii de bani gata speră acum că părinții lor vor...

Comentează