Timka Plahotniuc Facebook copy

Fiul patronului Republicii Moldova le-a scris un mesaj emoționant moldovenilor care lucrează ca el să trăiască ca un prinț. Asta după ce de ziua lui, moldovenii au pus mână de la mână și i-au dat lui Vlad Plahotniuc 10 milioane de euro. Din acești bani, Timka a primit un Mercedes de lux, un apartament și o petrecere de lux într-un club din Ibiza.

”Le mulțumesc moldovenilor că lucrează atât de mult și că din puținul lor nu uită de mine. Le mulțumesc că îi trimit bani lui tata. Noi, familia Plahotniuc, suntem încântați să știm că moldovenii au atâta grijă de noi și ne iubesc. Evident, am fost plăcut surprins să văd că moldovenii au strâns mână de la mână să-mi ia tata o mașină. Știu că o să muncească și mai mult până anul viitor. Căci e bun Mărsul, dar și mai bun ar fi un avion”, a scris Timka pe facebook.

Mai mulți moldoveni au reacționat la comentarii rugându-l pe Timka să se distreze și pentru ei. Unii i-au scris că au lacrimi în ochi, că nu au mâncat de două zile, dar sunt gata să nu mănânce o săptămână, dar să-l știe pe Timka înconjurat de lux în cele mai scumpe cluburi din Europa. Un pensionar îl laudă pe Vlad Plahotniuc pe facebook spunând că este bucuros să știe că patronul Moldovei nu fură banii din pensii, dar îi investește în copii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Timka-Plahotniuc-Facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Timka-Plahotniuc-Facebook-copy-300x300.jpgadminMonden
Fiul patronului Republicii Moldova le-a scris un mesaj emoționant moldovenilor care lucrează ca el să trăiască ca un prinț. Asta după ce de ziua lui, moldovenii au pus mână de la mână și i-au dat lui Vlad Plahotniuc 10 milioane de euro. Din acești bani, Timka a primit un...

Comentează