Tiganci Euro copy

După ce au avut un sezon de cerșit de succes și au făcut sute de mii de euro, țiganii care stau în fața Catedralei din Chișinău au anunțat că au o problemă. Nu au unde să-și țină banii. După furtul miliardului, aceștia spun că nu mai au încredere în băncile din Republica Moldova. Cei mai mulți țigani sunt nevoiți să apeleze la locuri intime de depozitare.

”Când l-am văzut pe copchilul acela, Dorinaș, că vă conduce Banca Națională vouă, moldovenilor, mi-am dat seama că este de rău. Eu cu țiganca mea am decis să nu mai punem banii în bănci, că noi i-am câștigat prin cerșit cinstit, iar politicienii îi fură. Țiganca mea îi ține pe toți sub fustă. Încape acolo ca în seiful mare al Băncii Centrale din Elveția”, a declarat Helicopteru Anton, țigan din Soroca, momentan dislocat în parcul Catedralei din Chișinău.

Dorin Drăguțan susține însă că băncile din Moldova sunt sigure: ”mă jur cu mâna pe tricicleta mea că din băncile din Moldova nu se mai fură acum niciun bănuț, din simplu motiv că în bănci nu mai există niciun bănuț.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Tiganci-Euro-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Tiganci-Euro-copy-300x300.jpgadminFinanțe
După ce au avut un sezon de cerșit de succes și au făcut sute de mii de euro, țiganii care stau în fața Catedralei din Chișinău au anunțat că au o problemă. Nu au unde să-și țină banii. După furtul miliardului, aceștia spun că nu mai au încredere în băncile din...

Comentează