Anchetă fără precedent la CNA. Procuororii CNA au descoperit că primarul Dorin ButChirtoacă are o înțelegere secretă cu Tide și Ariel prin care edilul nostru a fost de acord să lasă străzile din oraș murdare. Motivul este evident, oamenii se vor murdări și astfel vor crește vânzările de detergent.

”Inculpatul Dorin Butchirtoacă este acuzat că a făcut acest acord secret prin trafic de influență ca să crească veniturile companiilor producătoare de detergent. În loc să măture străzile, să strângă gunoiul ca să nu se transforme totul în noroi, el a preferat să stea în garaj, iar chișinăuenii înoată acum prin glod”, a declarat Andriana BețiShor din fața unei băltoace.

Planurile lui Butchirtoacă au fost distruse de un protest spontan al locuitorilor capitalei. Chișăenii au anunțat că vor boicota Tide și Ariel, dar și alte substanțe pentru igienă. Astfel, Chișăenii nu se vor mai spăla cu șampon, nici măcar dinții nu-și vor spăla cu pasta de dinți. Ei refuză chiar și săpunul. Cu alte cuvinte, evitați transportul în comun și mergeți pe jos… Dar pe jos e murdar. Nu știm ce să faceți și cum să scăpați de Chișinău. Emigrați, shtoli!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-Noroi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-Noroi-300x300.jpgadminSocial
Anchetă fără precedent la CNA. Procuororii CNA au descoperit că primarul Dorin ButChirtoacă are o înțelegere secretă cu Tide și Ariel prin care edilul nostru a fost de acord să lasă străzile din oraș murdare. Motivul este evident, oamenii se vor murdări și astfel vor crește vânzările de detergent. ”Inculpatul...

Comentează