Dorin Chirtoaca noroi copy

Anchetă fără precedent. Procurorii CNA au descoperit că primarul Dorin Butchirtoacă are o înțelegere secretă cu Tide și Ariel prin care edilul nostru a fost de acord să lasă străzile din oraș murdare. Motivul este evident, oamenii se vor murdări și vor crește vânzările de detergent în Chișinău.

”Inculpatul Dorin Butchirtoacă este acuzat că a făcut acest acord secret prin trafic de influență ca să crească veniturile companiilor producătoare de detergent. În loc să măture străzile, să strângă gunoiul ca să nu se transforme totul în noroi, el a preferat să stea cu Anișoara, iar chișinăuenii înoată acum prin glod”, a declarat Maia Laguta dintr-o băltoacă.

Planurile lui Butchirtoacă au fost distruse de un protest spontan al locuitorilor capitalei. Chișinăuenii au anunțat că vor boicota Tide și Ariel, dar și alte substanțe pentru igienă. Mai exact, chișinăuenii se folosesc de moment pentru a nu se spăla cu șampon, pentru a nu-și spăla dinții cu pasta de dinți, refuză chiar și săpunul. Drept urmare, vor crește vânzările de maști de gaz folosite de pasagerii rutierelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Dorin-Chirtoaca-noroi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Dorin-Chirtoaca-noroi-copy-300x300.jpgadminSocial
Anchetă fără precedent. Procurorii CNA au descoperit că primarul Dorin Butchirtoacă are o înțelegere secretă cu Tide și Ariel prin care edilul nostru a fost de acord să lasă străzile din oraș murdare. Motivul este evident, oamenii se vor murdări și vor crește vânzările de detergent în Chișinău. ”Inculpatul Dorin...

Comentează