Primul turist al țării, Igor Dodon, a creat haos la bordul unui avion Air Moldova. Acesta zbura într-o nouă călătorie turistică în vestul găunos și decadent al Europei să se oripileze de clădirile frumoase, infrastructura bună și condițiile perfecte de trai. Din păcate pentru el, dar mai ales pentru ceilalți pasageri, avionul nu a putut decola de pe aeroport.

”În momentul în care Igor Dodon s-a așezat pe cele două fotolii, avionul s-a lăsat greu pe o parte. Ni s-a părut suspect, dar am crezut că iar s-a dezumflat roata. Apoi am încercat să decolăm. De unde? Motoarele nu puteau trage, nu ne-am ridicat nici măcar un centimetru. Apoi ne-am dat seama care este problema. Igor Dodon e prea gras și ne ținea la sol. L-am rugat să coboare că nu mai putem zbura și iar întârziem”, a declarat pilotul Air Moldova, Leonea Iaibu.

Igor Dodon susține neagă faptul că este prea gras și a cerut să coboare vreo 2-3 pasageri pentru că el este prezik și trebuie să ajungă în Gayropa. Nu de alta, dar vine Crăciunul și moldovenii sunt deciși și în acest an să taie porcul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Gras-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Gras-copy-300x300.jpgadminPolitic
Primul turist al țării, Igor Dodon, a creat haos la bordul unui avion Air Moldova. Acesta zbura într-o nouă călătorie turistică în vestul găunos și decadent al Europei să se oripileze de clădirile frumoase, infrastructura bună și condițiile perfecte de trai. Din păcate pentru el, dar mai ales pentru...

Comentează