Moldova este de astăzi și mai mică. Asta după ce Ucraina a bătut palma cu deputații ca țara noastră să le doneze haholilor 100 de km pătrați. Motivul, Ucraina are nevoie să construiască niște cotețe pentru gâște, iar Rusia a rupt de la ei câteva raioane din Estul Ucraineni.

Foarte miloși, deputaților moldoveni li s-a făcut milă de haholi și le-au dat cei 100 de kilometri pătrați pentru gâște. În schimbul donației absolut gratuite, deputații au primit câte 100 de mii de euro fiecare. Parlamentarii se plâng că salariile sunt mici, nevoile lor sunt foarte mari, au mașini care consumă mult, vile mari care trebuie răcorite iarna și încălzite vara, așa că abia se pot întreține.

Moldovenii care locuiesc pe aceste terenuri sunt însă fericiți. Aceștia nu vor mai avea nevoie să treacă granița ca să ajungă la mare în Koblevo.

Potrivit primelor informații, teritoriul donat de parlamentarii moldoveni coincide cu teritoriul Transnistriei. Potrivit unor informații ultra secrete, parlamentarii încearcă să doneze cu 200 de mii de euro teritoriul dintre Nistru și Prut României, ca să mai facă niște bani pentru alte case, mașini și amante.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-300x300.jpgadminInternațional
Moldova este de astăzi și mai mică. Asta după ce Ucraina a bătut palma cu deputații ca țara noastră să le doneze haholilor 100 de km pătrați. Motivul, Ucraina are nevoie să construiască niște cotețe pentru gâște, iar Rusia a rupt de la ei câteva raioane din Estul Ucraineni. Foarte...

Comentează