Pentru că a ajuns să cântărească o jumătate de tonă, Serafim Urecheanu crează din ce în ce mai multe probleme. În timpul spotului electoral în care apare ca motociclist feroce, cel mai gras moldovean din toate timpurile a distrus mai multe motociclete. Și, culmea, nu facea decât să urce pe ele și se spărgeau în zeci de fărâme.

”Scenariul era simplu. Urechean urcă pe motocicletă, spune căteva cuvinte despre cât de mare motociclist este. Mare, în sens că tare, nu gras. Și după asta dă o tură. Nu a fost să fie pentru că după 10 secunde de stat pe motocicletă, aceasta se rupea. A rupt 10 motociclete până când am zis că nu avem ce să-i facem hipopotamului. Este mai gras decât un elefant. Tot ce ați văzut la televizor este un fake, am făcut până la urmă spotul pe photoshop”, a declarat expertul străin în PR electoral, Dick Sucker, cel care îi administrează campania electorală.

Potrivit datelor statistice, Serafim Urechean cântărește cam cât 50 de moldoveni mai slăbuți. Acesta a ajuns să fie cel mai gras moldovean din toate timpurile. Surse din cadrul Curții de Conturi spun că candidatul obișnuiește să mânânce la o singură masă 10 viței la proțap, 300 de kile de pâine, bea un poloboc de vin, iar la desert înghite 100 de înghețate Plombir.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Serafim-Urechean-pe-motocicleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Serafim-Urechean-pe-motocicleta-copy-150x150.jpgadminPolitic
Pentru că a ajuns să cântărească o jumătate de tonă, Serafim Urecheanu crează din ce în ce mai multe probleme. În timpul spotului electoral în care apare ca motociclist feroce, cel mai gras moldovean din toate timpurile a distrus mai multe motociclete. Și, culmea, nu facea decât să urce...

Comentează