Emigranti in Moldova citat Chirtoaca

Amenințarile lui Dorin Chirtoacă au fost luate în serios de armata română. Generalii români au anunțat deja alertă la granița dintre România și Republica Moldova. Aici au fost desfășurate de-a lungul graniței 69 de divizii de pușcași marini, care vor păzi România de hoardele de moldoveni care ar putea lua cu asalt Prutul.

”Ne temem de rușii de peste Prut, vor veni asupra noastră. Ne vor cuceri ca în al doilea război Mondial. Ne vor obliga să ne uităm la Nu Pagadi. Cu sirienii și teroriștii ne mai lămurim, dar cu rușii care ne amenință cu invazia nu avem nicio șansă. Eu zic să întoarcem rapid armele împotriva Americii și să ne predăm. Dacă trec rușii Prutul vin toți rakeții, toți bandiții, o să fie dezastru”, a declarat generalul în rezervă, Ion Antonescu.

De frica invaziei, ministerul Apărării din București se pregătește chiar să închidă granița. Motivul oficial este să nu se strecoare vreun rus pe teritoriul României. Până una alta, ca să fie siguri că nu există niciun rus în România, autoritățile au alungat Carla’s Dreams din București.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Emigranti-in-Moldova-citat-Chirtoaca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Emigranti-in-Moldova-citat-Chirtoaca-300x300.jpgadminInternațional
Amenințarile lui Dorin Chirtoacă au fost luate în serios de armata română. Generalii români au anunțat deja alertă la granița dintre România și Republica Moldova. Aici au fost desfășurate de-a lungul graniței 69 de divizii de pușcași marini, care vor păzi România de hoardele de moldoveni care ar putea lua...

Comentează