Scandal uriaș la Eurovision. Televiziunea Europeană refuză să primească separatiștii noștri la marele concurs al tuturor cântăreților europeni. Mai ales după ce cei de la Doredos au promis să cânte cu drapelul Transnistriei pe scenă. Motivul invocat este că Uniunea Europeană nu acceptă separatiștii, așa că cântăreții noștri vor fi refuzați.

”Europa are mari probleme cu separatiștii. Mai ales în zona Spaniei, unde barselonezii au vrut să iasă din componența țării. Iar acum vin moldovenii și își promovează proprii separatiști. Am închis ochii anul trecut când ați trimis Sun Stroke Project, ne-am prefăcut că nu sunt din Tiraspol. Dar anul acesta când am văzut că i-ați trimis pe aiștea de la Doredos, am afighit. Mai rămâne să trimiteți 30 de mii de sirieni și am făcut caput la Evrovidinie”, a declarat reprezentantul Televiziunii Europene în Moldova, Gay Suckmydick.

Igor Dodon i-a amenințat însă pe europeni că dacă nu-i acceptă pe cei de la Doredos, chiar o să-i trimită pe cei 30 de mii de sirieni.

Pe de altă parte, Guvernul a anunțat că are un plan de rezervă. Dacă nu-i acceptă pe Doredos, îl va trimite pe John Davis, cunoscut cântăreț separatist din Găgăuzia. Dacă nici acesta nu va fi acceptat, atunci chiar cei care conduc Moldova vor merge să cânte. Adică o formație alcătuită din Plahotniuc, Ilan Shor, Silvia Radu și Costea Țuțu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Doredos-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Doredos-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș la Eurovision. Televiziunea Europeană refuză să primească separatiștii noștri la marele concurs al tuturor cântăreților europeni. Mai ales după ce cei de la Doredos au promis să cânte cu drapelul Transnistriei pe scenă. Motivul invocat este că Uniunea Europeană nu acceptă separatiștii, așa că cântăreții noștri vor fi refuzați. ”Europa...

Comentează