Republica Moldova promite să aibă cele mai noi și mai performante buletine din lume. Tehnica de producere a CIP-urilor biologice a fost adusă tocmai din Statele Unite, de la CIA(adică ȚRU) și va fi implementată odată cu eliberarea noilor buletine europene. Chiril Gaburici susține că s-a consultat cu managerul Mitropoliei Moldovei, care era supărat că cipul Dracului va apărea pe noile buletine europene.

”I-am dat asigurări lui Batiușka că nici vorbă de așa ceva. Cipul dracului, cum îi spune biserica, va fi introdus direct în mână cetățeanului. Moldovenii sunt cam uituci și pierd buletinele. Așa, i-am băgat un cip sup piele, doarme cu el, se spală cu el, nu-l pierde decât, Doamne ferește, își pierde brațul. Dacă eu aveam cipul diplomei sub piele, nu mi-o pierdeam”, a declarat premierul Chiril Gaburici la lansarea noilor buletine europene.

Potrivit specialiștilor, cipul va fi unul subcutanat. Cât un bob de orez. Va fi introdus cu o seringă sub pielea moldovenilor, la incheietura mâinii stângi, acolo unde se ia pulsul. Operațiunea este foarte ușoară și doare foarte puțin. Toți moldovenii vor fi obligați să-și introducă acest cip, altfel nu vor fi lăsați să plece peste graniță. Potrivit Guvernului Moldovei, prețul cipului este modic, numai 50 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chip-in-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chip-in-mana-copy-150x150.jpgadminSocial
Republica Moldova promite să aibă cele mai noi și mai performante buletine din lume. Tehnica de producere a CIP-urilor biologice a fost adusă tocmai din Statele Unite, de la CIA(adică ȚRU) și va fi implementată odată cu eliberarea noilor buletine europene. Chiril Gaburici susține că s-a consultat cu managerul...

Comentează