Taxator nesimtit copy

Administrația străzilor din Chișinău a decis să se desparta de tânărul taxator devenit vedetă pe facebook. Potrivit lui Dorin Chirtoacă, baiatul nu este niciodată încruntat, nu vorbește urât cu pasagerii, nu-i înjură, nu îi împinge. Acest lucru intră însă în obligațiile oricărui taxator din Chișinău. Fără asta nu te poți numi taxator.

”Mă jur pe harta României Mari că nu mai pot răbda așa ceva. Să urci în troleibuz și să nu te agreseze nimeni cu solicitarea, achitați mai repede! Nimeni să nu urle în tot troleibuzul, aveți bilet acolo în fund? Lumea este obișnuită cu jigniri, înjurături, cu exprimări urâte, nu cu zâmbete. Că aici nu e Paris sau Roma. Mâine poimâine o să vrea să vină la primărie și să obțină autorizații și certificate ușor, fără mita clasică. Pe scurt, le strică la oamenii mei imaginea de dalbaiobi”, a declarat primarul Dorin Chirtoacă.

Tânărul taxator susține că va fi nevoit să emigreze din Moldova pentru că nu se poate angaja niciunde cu o astfel de atitudine binevoitoare. De la Poșta Moldovei l-au dat afară pentru că nu țipa la clienți. De la Moldtelecom l-au alungat pentru că nu râdea și jignea oamenii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Taxator-nesimtit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Taxator-nesimtit-copy-300x300.jpgadminSocial
Administrația străzilor din Chișinău a decis să se desparta de tânărul taxator devenit vedetă pe facebook. Potrivit lui Dorin Chirtoacă, baiatul nu este niciodată încruntat, nu vorbește urât cu pasagerii, nu-i înjură, nu îi împinge. Acest lucru intră însă în obligațiile oricărui taxator din Chișinău. Fără asta nu te...

Comentează