Tarani inzapeziti copy

Lovitură de teatru în sudul țării, acolo unde sate întregi stau sub nămeți, iar de două zile sunt rupți complet de restul țării. Țăranii din aceste localități i-au alungat și i-au bătut pe cei care au încercat să facă un drum până la ei. Mai mult, oamenii cer să nu fie deszăpeziți până la primăvară.

”De când au venit zăpezile și ne-am izolat de restul Moldovei o ducem mai bine. Mult mai bine. De vreo două zile nu mai ajung deputații în satul nostru să fure. De aceea vrem să rămânem izolați până la primăvară. Dacă nu ne fură deputații într-o lună ne îmbogățim foarte tare”, a anunțat primarul unei comune rupte de lume.

Potrivit sătenilor, dacă înainte din cotețele oamenilor dispăreau câte un godac, câte un cocoș, de două zile nu a fost furat nici măcar un capăt de ață. Oamenii cred că deputații vor veni din nou la furat în satele din sud dacă se deszăpezește drumul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Tarani-inzapeziti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Tarani-inzapeziti-copy-300x300.jpgadminSocial
Lovitură de teatru în sudul țării, acolo unde sate întregi stau sub nămeți, iar de două zile sunt rupți complet de restul țării. Țăranii din aceste localități i-au alungat și i-au bătut pe cei care au încercat să facă un drum până la ei. Mai mult, oamenii cer să...

Comentează