Lovitură de teatru în zonele din țară unde sate întregi stau sub nămeți, iar de câteva zile sunt rupte complet de restul Republicii. Țăranii din aceste localități i-au alungat și i-au bătut pe cei care au încercat să facă un drum până la ei. Mai mult, oamenii cer să nu fie deszăpeziți până la primăvară.

”De când au venit zăpezile și ne-am izolat de restul Moldovei o ducem mai bine. Mult mai bine. De vreo două zile nu mai ajung deputații în satul nostru să fure. De aceea vrem să rămânem izolați până la primăvară. Dacă nu ne fură deputații lui Plahotniuc, într-o lună ne îmbogățim foarte tare”, a anunțat Leonea Iaibu, primarul unei comune rupte de lume.

Potrivit sătenilor, dacă înainte de căderea zăpezii din cotețele oamenilor dispăreau câte un godac, câte un cocoș, de când a nins nu a fost furat nici măcar un capăt de ață. Oamenii cred că deputații lui Plahotniuc vor veni din nou la furat în satele izolate dacă se deszăpezește drumul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Taran-Barbat-Zapada.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Taran-Barbat-Zapada-300x300.jpgadminSocial
Lovitură de teatru în zonele din țară unde sate întregi stau sub nămeți, iar de câteva zile sunt rupte complet de restul Republicii. Țăranii din aceste localități i-au alungat și i-au bătut pe cei care au încercat să facă un drum până la ei. Mai mult, oamenii cer să...

Comentează