Tanti Ludmila Vulcanizare copy

Emoții mari pentru cea mai cunoscută vedetă de televiziune din Moldova după Nata Albot. Este vorba de Tanti Ludmila, care a ajuns de urgență la o vulcanizare de pe Albișoara. Motivul – buzele i s-au spart, iar siliconul a țâșnit cu forță afară. Noroc că vulcanizatorul a reușit să oprească scurgerile.

”Eram cu vreo doi copii în portbagaj. Cred că m-a înțepat o albină sau din cauza diferențelor de temperatură… Dintr-o dată am auzit fsssss, buzele se spărseseră, iar siliconul curgea. Bunătate de silicon, cu cristale swarovski și fosfor ca să strălucească în întuneric, cred că a curs o jumătate de kil din ambele buze. Am oprit la vulcanizare rapid”, a declarat șocată Tanti Ludmila.

Ca să îi redea aspectul umflat, angajatul de vulcanizare i-a băgat în buze doamnei Tanti Ludmila, în locul siliconului scurs, heliu și azot. Pentru că a devenit umflată ca un balon, Tanti Ludmila este nevoită să meargă acum cu lingouri de aur în buzunar, ca să nu o ia vântul pe sus.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Tanti-Ludmila-Vulcanizare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Tanti-Ludmila-Vulcanizare-copy-300x300.jpgadminMonden
Emoții mari pentru cea mai cunoscută vedetă de televiziune din Moldova după Nata Albot. Este vorba de Tanti Ludmila, care a ajuns de urgență la o vulcanizare de pe Albișoara. Motivul - buzele i s-au spart, iar siliconul a țâșnit cu forță afară. Noroc că vulcanizatorul a reușit să...

Comentează