Mihai Ghimpu Tanti Ludmila copy

Scandal uriaș între Tanti Liudmila și Mihai Ghimpu. Fosta prezentatoare de povești a decis să-l dea în judecată pe liberal după ce a auzit că Ghimpu este strigat de toată lumea Liuda, Liudmila. Tanti Liudmila susține că a rămas șocată când a auzit că Mihai Ghimpu îi folosește numele de scenă chiar și în Parlament.

”Când am auzit că și deputații îi zic Liuda sau Liudmila m-am enervat. Eu am muncit așa de mult pentru numele acesta și nu are dreptul să vină Mișa să-l folosească pe nedrept. Așa s-au obșinuit toți politicienii iștea să ni se urce în cap. Cum văd că cineva este mai popular decât ei, cum încep să se folosească de numele mai popular. Mihai Ghimpu îmi folosește numele ilegal”, a declarat Tanti Liudmila pentru redactorii moldovesti.info.

Tanti Liudmila cere drepturi de autor de la Mihai Ghimpu. 100 de euro de fiecare dată când cineva îi spune Liuda, Liudmila Feodorovna sau Tanti Liudmila. În replică, patronul PL susține că este normal să fie strigat Tanti Liudmila de oameni atâta timp cât se pricepe foarte bine la spus povești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mihai-Ghimpu-Tanti-Ludmila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mihai-Ghimpu-Tanti-Ludmila-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș între Tanti Liudmila și Mihai Ghimpu. Fosta prezentatoare de povești a decis să-l dea în judecată pe liberal după ce a auzit că Ghimpu este strigat de toată lumea Liuda, Liudmila. Tanti Liudmila susține că a rămas șocată când a auzit că Mihai Ghimpu îi folosește numele...

Comentează