Liudmila Bălan susține că soțul său, directorul Serviciului Secret din Republica Moldova, a refuzat să-i mai plătească operațiile estetice de care are nevoie, ca să arate ca la 20 de ani, așa că a intentat un proces de divorț. Cea mai cunoscută vedete pentru copii susține că nu mai poate trăi fără operațiile sale.

”Abia acum am înțeles ce fel de om este soțul meu. Aveam nevoie doar de puțin silicon, niște acid hialuronic și un pic de botox. Nu a vrut. Cică este prea scump 10 mii de euro. Și dacă o să-mi cadă urechile pentru că mi-am întins fața prea mult, ce o să zică? Așa că am decis să divorțez, împărțim averea, vând vila din Telecentru și continui să mă întrețin, că vreau să fiu frumoasă”, a declarat Tanti Liudmila în timpul emisiunii pentru copii ”De la 5 la 10”.

Mihai Bălan, șeful celei mai temute structuri de servicii secrete din Moldova, pare de neclintit. Acesta susține sus și tare că nu-i ajunge salariul pentru încă o operație estetică. ”Asta se întâmplă când nu bați la timp femeia. Ce, eu am salariul de 100 de mii de euro ca Dorin Drăguțan? Eu primesc colea 35 de mii de euro și abia îmi ajunge să-mi întrețin Ferrari-ul, Jaguarul și Rolls Royce-ul. De unde să găsesc 10 mii de euro pentru încă o operație estetică, este a 10 pe anul acesta”, a declarat Mihai Bălan, șeful SIS. Solicitat de redactorii moldovesti.info să comenteze știrea, Dan Bălan nu a răspuns la SMS.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Tanti-Ludmila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Tanti-Ludmila-copy-150x150.jpgadminMonden
Liudmila Bălan susține că soțul său, directorul Serviciului Secret din Republica Moldova, a refuzat să-i mai plătească operațiile estetice de care are nevoie, ca să arate ca la 20 de ani, așa că a intentat un proces de divorț. Cea mai cunoscută vedete pentru copii susține că nu mai poate trăi fără operațiile sale. ”Abia...

Comentează