Hram Chisinau

Un tânăr artist din Chișinău este considerat terorist și a ajuns în vizorul Procuraturei. Asta după ce niște activiști comuniști s-au plâns că acesta a colorat clădirile pitorești ale Chișinăului. Procuratura consideră arta sa o ofensă la adresa felului în care arată Chișinăul și a cerut unui judecător să-l închidă pe viață pe artist.

”Nu e niciun fel de artist. Este un terorist. Noi ne-am obișnuit cu Chișinăul nostru, cu clădirile gri, răpănoase. Nouă ne plac scările distruse, urâte. Noi vrem să trăim în căcat ca politicienii. Nahrena să vină el să ne strice armonia în care ne-am obișnuit. Dacă vrea să deseneze, să meargă la închisoare. Acolo are mulți pereți de desenat”, a declarat ministrul afacerilor interne, Oleg Balan.

Până una alta, pentru a nu-l lăsa pe artistul terorist să distrugă fațadele obișnuite și pitorești ale blocurilor gri din Chișinău, procuratura a luat decizia să-i pună cătușe tânărului. Cu mâinile legate la spate acesta nu va mai putea desena, sunt de părere experții legiști.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Hram-Chisinau.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Hram-Chisinau-300x300.jpgadminSocial
Un tânăr artist din Chișinău este considerat terorist și a ajuns în vizorul Procuraturei. Asta după ce niște activiști comuniști s-au plâns că acesta a colorat clădirile pitorești ale Chișinăului. Procuratura consideră arta sa o ofensă la adresa felului în care arată Chișinăul și a cerut unui judecător să-l închidă...

Comentează