Artista pițipoancă afoană din Chișinău, care și-a dat foc din greșeală la Porsche, trăiește o dramă cruntă. Aceasta a scris pe Facebook că a fost nevoită să meargă cu rutiera și cu troleibuzul și este cumplit nefericită. Așa că și-a rugat prietenele să-și dea și ele foc la Porsche ca să o însoțească în transportul în comun.

”Am rămas șocată când am urcat în rutieră. Pe lângă faptul că erau numai țărani și oameni care nu au fost în viața lor în Draiv sau nu au dat niciun like din Milano, am mai fost șocată și de altceva. Un bărbat mi-a cerut să-i dau bani. Eu eram obișnuit ca bărbații să mă plătească”, a declarat Natalia Moraru pentru redactorii moldovesti.info.

Între timp, fostele sale prietene i-au întors spatele și refuză să-și dea foc la mașinile de lux. ”Ieri ne-am certat toată ziua pe FB. Eu cred că Porschele ei nici nu a existat vreodată. Nu cred că oligarhul ei i-a lăsat un Porsche înainte de a muri. Totul este PR ca să ne fure nouă oligarhii noștri. Nu are nicio șansă, este prea urâtă”, spune altă pițipoancă afoană artistă pe facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-rutiera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-rutiera-copy-150x150.jpgadminMonden
Artista pițipoancă afoană din Chișinău, care și-a dat foc din greșeală la Porsche, trăiește o dramă cruntă. Aceasta a scris pe Facebook că a fost nevoită să meargă cu rutiera și cu troleibuzul și este cumplit nefericită. Așa că și-a rugat prietenele să-și dea și ele foc la Porsche...

Comentează