Alina Zotea cu geanta de rafie copy

Zile negre pentru cea mai tânără și mai sexy deputată din Parlamentul Republicii Moldova. Alina Zotea nu mai este primită în Legislativ de către patronul Partidului Democrat. Vlad Plahotniuc este nemulțumit de pozele descoperite recent pe internet.

”Eu vreau ca deputații mei să aibă o conduită perfectă. Fără țâțe scoase pe afară, fără dezbrăcat. Că aici nu ți-e nuntă, aici nu dezbraci mireasa. Noroc că mi-a arătat un blogger de-al meu pozele cu tânăra Alina Zotea dezbrăcată, fâțâindu-se pe acolo. Foarte urât din partea ei. Cât timp voi fi patronul Parlamentului, aeastă tânără nu are voie să mai calce acolo”, a declarat Vlad Plahotniu pentru redactorii moldovesti.info.

Alina Zotea i-a transmis o amenințare lui Vlad Plahotniuc. Dacă nu este lăsată să intre în Parlament, se va angaja la Guvern pe un post de ministru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Alina-Zotea-cu-geanta-de-rafie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Alina-Zotea-cu-geanta-de-rafie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Zile negre pentru cea mai tânără și mai sexy deputată din Parlamentul Republicii Moldova. Alina Zotea nu mai este primită în Legislativ de către patronul Partidului Democrat. Vlad Plahotniuc este nemulțumit de pozele descoperite recent pe internet. ”Eu vreau ca deputații mei să aibă o conduită perfectă. Fără țâțe scoase...

Comentează