Situație nemaiîntâlnită în nicio țară din lume. Deși celebrul telefon iPhone X abia a fost lansat în SUA, în Moldova au început să apară anunțuri în care tinerii își vând rinichii pentru a-și cumpăra noul telefon. Pe 999.md sunt 69 de anunțuri în care tinerii spun că sunt dispuși să renunțe la organele lor, doar să se poată lăuda printre prieteni cu un iPhone X.

Vând rinichi bun, încă funcționează, a fost folosit doar oleacă la bere și oleacă la vodcă. Am nevoie urgentă de bani pentru a-mi putea cumpăra ultimul model de iPhone X”, a scris o tânără studentă de la ASEM, Virgina Facmi.

Ca domnișoara Facmi sunt multe alte tinere, care nu vor reuși prea repede să-și cumpere un iPhone doar din banii câștigați la videochat. Aflate într-o situație disperată, fetele sunt nevoite să apeleze la vânzarea de organe ca să poată ieși în lume. Nici tinerii nu sunt mai departe de acest țel măreț. Potrivit studiului publicat de Institutul de Manipulare a Adevărului și Statisticii, 69 la sută din tinerii moldoveni sunt dispuși să renunțe la un organ ca să-și cumpere un iPhone X.

Eu nu-i înțeleg pe cei care se plâng că nu au bani de iPhone, dar au niște rinichi așa de sănătoși… Până la urmă, poți să-ți vinzi și o cornee, o parte din ficat. Nu poți fi loh printre pațani. Ți-e rușine să ieși în dvor fără iPhone”, a declarat gopnikul Tuparâlaia Barâga de la Poșta Veche.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_8263.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_8263-300x210.jpgadminSocial
Situație nemaiîntâlnită în nicio țară din lume. Deși celebrul telefon iPhone X abia a fost lansat în SUA, în Moldova au început să apară anunțuri în care tinerii își vând rinichii pentru a-și cumpăra noul telefon. Pe 999.md sunt 69 de anunțuri în care tinerii spun că sunt dispuși să renunțe...

Comentează