Locuitorii orașului Chișinău au trimis sute de plângeri la poliție în care reclamă apariția unui hărțuitor periculos pe străzile capitalei. Din primele informații, individul în cauză, un pitic chel, de vreo 80 de ani, oprește lumea pe stradă și îi hărțuiește pe oameni cu broșuri despre el.

”Inițial am crezut că este de la martorii lui Iehova. Era la costum. M-am și speriat de el. Era micuț, chel, am zis că mă urmărește și am fugit. Alerga după mine cu o broșură în mână și striga, Oazic, Oazic, eu sunt Oazic. Aveți broșuri cu mine aici”, a declarat în lacrimi o femeie care venea noaptea, din schimbul trei, de la fabrica Bucuria.

Poliția a făcut un portret robot al hărțuitorului și susține că are deja un cerc de suspecți. Bărbații din Chișinău susțin însă că nu au încredere în poliție, așa că au facut un batalion de voluntari care îl caută pe hărțuitor. Dacă o să-l prindă, bărbații promit să-l arunce din avion fără parașută.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Oazu-Nantoi-Hartuitor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Oazu-Nantoi-Hartuitor-copy-150x150.jpgadminPolitic
Locuitorii orașului Chișinău au trimis sute de plângeri la poliție în care reclamă apariția unui hărțuitor periculos pe străzile capitalei. Din primele informații, individul în cauză, un pitic chel, de vreo 80 de ani, oprește lumea pe stradă și îi hărțuiește pe oameni cu broșuri despre el. ”Inițial am crezut...

Comentează