Miss ULIM ingropata in nisip pe Plaja copy

Catastrofă umanitară fără precedent în Turcia. Sute de femei din Republica Moldova au nevoie de ajutor. Acestea au ieșit în pantofi cu tocuri uriașe pe plajă și s-au blocat în nisip. Se pare că femeile au fost abandonate de bărbații lor care s-au folosit de acest moment fatidic ca să bea în voie pe toată perioada concediului.

”Facem apel la Guvernul Republicii Moldova să intervină de urgență pentru a scoate de pe plaje moldovencele sinistrate. Sunt sute care stau blocate în nisip de zile întregi. Ne este foarte greu să le găsim, pentru că stau undeva pe plaje, pe tocuri, iar soții lor fie refuză să ne comunice unde se află nevestele lor, fie nu pot vorbi”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Tupoy Hobâldâk, șeful Centrului pentru Situații Urgente din Antalya.

Ca să evite aceste situații periculoase, la intrarea pe plaje turcii au instalat indicatoare care le anunță pe moldovence la ce pericole se expun dacă intră în nisip pe tocuri. Din păcate, indicatoarele nu rămân mult în picioare pentru că bărbații din Moldova le fură.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Miss-ULIM-ingropata-in-nisip-pe-Plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Miss-ULIM-ingropata-in-nisip-pe-Plaja-copy-300x300.jpgadminInternațional
Catastrofă umanitară fără precedent în Turcia. Sute de femei din Republica Moldova au nevoie de ajutor. Acestea au ieșit în pantofi cu tocuri uriașe pe plajă și s-au blocat în nisip. Se pare că femeile au fost abandonate de bărbații lor care s-au folosit de acest moment fatidic ca să...

Comentează