A fost o noapte de coșmar pentru cetățenii moldoveni. Aceștia au trăit un șoc când în loc de obișnuita rață mută, la televizor, în noaptea de Revelion, a ieșit un porc. Preșervativul transnistrenilor și sirienilor a început a grohăi o felicitare. Momentul a fost unul dezastruos pentru că nici televizoarele nu au rezistat și au crăpat. 

Sute de mii de televizoare s-au stricat, iar din ele a ieșit fum, semn că nimeni nu îl rabdă prea mult pe Igor Gandon. Pentru că anul d2017 este anul cocoșului, Igor promite că va fi din nou în genunchi și anul acesta în fața lui Putin.

Moldova a intrat în 2017 cu un record de înjurături și scuipături. Potrivit Cărții Recordurilor, moldovenii l-au blestemat cu tot ce le-a venit la gură pe preșervativ. Mulți l-au scuipat până nu se vedea nimic pe televizor. Acolo unde televizorul a rezistat și nu a crăpat când a apărut preșervativul cu chip de porc, moldovenii au lovit chiar ei televizorul cu mantirovka, bakalul de vin sau pumnul.

Astăzi, magazinul Bomba sau Maximum a fost asaltat de moldoveni care vor să-și cumpere televioare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Revelion-televizor-spart-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Revelion-televizor-spart-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost o noapte de coșmar pentru cetățenii moldoveni. Aceștia au trăit un șoc când în loc de obișnuita rață mută, la televizor, în noaptea de Revelion, a ieșit un porc. Preșervativul transnistrenilor și sirienilor a început a grohăi o felicitare. Momentul a fost unul dezastruos pentru că nici...

Comentează