Carlas Dreams Ambasada Rusa Protest copy

În sfârșit moldovenii demonstrează că sunt uniți nu doar pe facebook. Aceștia au abandonat rețeaua de socializare și au făcut ceva concret pentru idolul lor: Carla’s Dreams. Sute de mii de oameni s-au pictat pe față ca mult apreciații artiști și au ieșit să protesteze în fața ambasadei Rusiei. Oamenii sunt nemulțumiți că jurnaliștii din Rusia l-au desconspirat pe solistul Carla’s Dreams.

”Je suis Carla’s Dreams. Eu nu vreau să știu cine este cel după mască. Sincer, mi-ați stricat tot caiful de la ascultatul pieselor. Voiam să-mi închipui că sub glugă și machiaj se ascunde un bărbat de 2 metri, cu pectorali tari ca piatra, cu un abdomen puternic, cineva cu ochi albaștri și bicepși mari. Jurnaliștii din Rusia m-au dezamăgit. Mi-e greu acum să-mi șterg din cap imaginea adevăratului Carla! Jios labele de pe Carla”, a declarat Virgina Facmi, o tânără studentă de la ASEM.

Între timp, Nicolae Timofti a trimis o notă de protest la Moscova prin care a cerut să i se ceară scuze tinerei Carla. ”Карл у Клары украл кораллы, а Клара у Карла украла кларнет”, a declarat președintele Timofti. Vladimir Putin s-a implicat în acest scandal diplomatic și a anunțat că el oricum știa cine este Carla’s Dreams, iar pentru ceea ce au făcut jurnaliștii ruși vor fi trimiși la reeducare în Siberia să fotografieze urși polari.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Carlas-Dreams-Ambasada-Rusa-Protest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Carlas-Dreams-Ambasada-Rusa-Protest-copy-300x300.jpgadminMonden
În sfârșit moldovenii demonstrează că sunt uniți nu doar pe facebook. Aceștia au abandonat rețeaua de socializare și au făcut ceva concret pentru idolul lor: Carla's Dreams. Sute de mii de oameni s-au pictat pe față ca mult apreciații artiști și au ieșit să protesteze în fața ambasadei Rusiei. Oamenii...

Comentează