transnistria-panou-copy

Răzbunători din fire, moldovenii nu uită că transnistrenii l-au votat masiv pe Igari Gandon. Ca să le întoarcă ”binefacerea” vecinilor de peste Nistru, sute de mii de cetățeni moldoveni au decis să ceară și cetățenia Transnistriei. Astfel că aceștia vor putea vota la alegerile prezidențiale de la Tiraspol.

”Blea, pațani. Nahrena nu ați stat voi acasă la alegerile istea. De ce ați venit să votați în Moldova? Până acum v-a durul în Lupu, iar acum, deodată, v-ați trezit mari patrihoți ai Moldovei. Vă spunem sincer, noi vrem să ne răzbunăm pe voi. O să urcăm în autobuze și noi, ca oile, o să fim transportați în stânga Nistrului și o să votăm pentru 100 de euro. Că la noi toate prețurile sunt în euro, nu ca la voi, în ruble”, a declarat președintele Asociației Moldovenilor Supărați pe Transnistreni, Vasea Ibatisasati.

Există o problemă, moldovenii habar nu au deocamdată pe cine o să voteze. Aceștia vor să afle care este cel mai gandon, cel mai peedaraz și cel mai ibucii candidat de la alegerile prezidențiale din Transnistria și să-l voteze anume pe acesta. Cel mai probabil este vorba de Evgheni Șevcenko, prietenul lui Igari Gandon și Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Transnistria-panou-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Transnistria-panou-copy-300x300.jpgadminPolitic
Răzbunători din fire, moldovenii nu uită că transnistrenii l-au votat masiv pe Igari Gandon. Ca să le întoarcă ”binefacerea” vecinilor de peste Nistru, sute de mii de cetățeni moldoveni au decis să ceară și cetățenia Transnistriei. Astfel că aceștia vor putea vota la alegerile prezidențiale de la Tiraspol. ”Blea, pațani....

Comentează