Protest pe facebook copy

Moldovenii demonstrează că sunt mai duri decât armenii. După ce li s-a dublat prețul la curent aceștia s-au manifestat zgomotos pe facebook și pe odnoklassniki. Aici l-au înjurat pe Filat, pe Plahotniuc, dar și pe ruși, americani, români. Nu le-a fost însă suficient. Chiar dacă a fost foarte cald oamenii nu au mai răbdat bătaia de joc și au ieșit cu mic cu mare la șașlâkuri de protest.

”Mâncăm acest șașlâk în semn de protest pentru cei care ne fură. Nu suntem de acord să ne scumpească curentul. De aceea o să bem vreo 5 litri de vin de fiecare, 4 litri de vodcă și 10 de bere. Nu se poate să ne trateze ca pe niște robi, noi suntem nervoși și o să aruncăm la finalul șașlâkului de protest cu sticlele peste tot. În semn de adâncă nemulțumire nu strângem gunoiul”, a declarat locuitorul orașului Chișinău, Ioan Poalălungă.

Potrivit poliției, la manifestațiile șașlâkului de protest au fost duminică peste 100 de mii de moldoveni nemulțumiți. Din fericire, nu au fost foarte multe jertfe umane, doar câțiva înecați, doi bărbați au ajuns la spital cu răni de cuțit, iar 50 cu toxiinfecții alimentare. Luni protestele vor continua pe facebook și odnoklassniki. Iar pentru că vremea va fi frumoasă duminica viitoare se anunță din nou proteste masive la șașlâk.

Sute de mii de moldoveni au manifestat pe facebook și au organizat șașlâkuri de protest împotriva scumpirii curentuluihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Protest-pe-facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Protest-pe-facebook-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii demonstrează că sunt mai duri decât armenii. După ce li s-a dublat prețul la curent aceștia s-au manifestat zgomotos pe facebook și pe odnoklassniki. Aici l-au înjurat pe Filat, pe Plahotniuc, dar și pe ruși, americani, români. Nu le-a fost însă suficient. Chiar dacă a fost foarte cald oamenii nu au...

Comentează