Buletin Mihai Ghimpu copy

A fost o coadă mare la intrarea la Starea Civilă din Chișinău. De data asta oamenii nu s-au călcat în picioare ca să obțină acte pentru cetățenia României. Au fost sute de mii de femei din toată țara care au solicitat să li se schimbe numele. Se pare că pe toate le cheamă Liuda.

”De când Ghimpu are porecla asta, noi nu mai avem viață. Râd copiii de noi și ne strigă Ghimpu Liuda sau Liudmila Feodorovna. Ne-am săturat. Vrem liniștea de dinainte. Știm că lui Ghimpu îi place porecla lui, dar nouă nu ne place. Dacă Ghimpu nu-și schimbă porcela, noi să ne schimbăm numele”, a declarat Ludmila Putin pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să nu mai apară astfel de probleme pe viitor, Ofițerii de la Starea Civilă au decis să declare ilegal numele de Liuda. Acesta va fi interzis în Moldova şi numai Mihai Ghimpu va avea voie să-l poarte!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Buletin-Mihai-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Buletin-Mihai-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost o coadă mare la intrarea la Starea Civilă din Chișinău. De data asta oamenii nu s-au călcat în picioare ca să obțină acte pentru cetățenia României. Au fost sute de mii de femei din toată țara care au solicitat să li se schimbe numele. Se pare că...

Comentează