Situație incredibilă la ultimul Festival organizat lângă Chișinău. Sute de chișăieni stau de câteva zile sinistrați la Șorheiul Vechi și nu se pot întoarce acasă. Totul după ce au rămas fără bani. Aceștia au cumpărat o singură porție de șașlâk, l-au mâncat și au dat toți banii pe care îi aveau. Ba chiar s-au și împrumutat.

”Nu am crezut că este atât de scump. Am comandat o chișcătură de carne pe o scobitoare, mi-am luat o chișătură de ketchup și o fărâmitură de pâine. Le-am mâncat și când să plătesc, a trebuit să le dau tot salariul. Am rămas și fără bani de bilet de întoarcere, nu mai am nici minute la mobil ca să sun pe cineva să vină să mă ia. Am rămas sinistrat în Șorheiul vechi și sunt disperat, vreau să ajung acasă că simt că mă transform în șorheian, am început să strig: jios labele de pe Șor”, a declarat cea mai cunoscută festivăloagă din Moldova, Nata Albot.

Nu este singura persoană sinistrată la Gustar. Acolo a ajuns toată blatneaua de pe facebook, care își face poze pe la festivaluri, dar nu au bani să-și cumpere o apă fără bule. Guvernul a anunțat deja că va aloca fonduri pentru salvarea sinistraților din zona Șorheiului Vechi. Chiar și Șor a promis că le va da o mână de ajutor sinistraților rămași blocați la Gustar. Primarul Șorheiului a anunțat că va face o plajă nouă la Șorheiul vechi și mai multe parcări cu plată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Shor-Jasmin-plansete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Shor-Jasmin-plansete-copy-300x300.jpgadminMonden
Situație incredibilă la ultimul Festival organizat lângă Chișinău. Sute de chișăieni stau de câteva zile sinistrați la Șorheiul Vechi și nu se pot întoarce acasă. Totul după ce au rămas fără bani. Aceștia au cumpărat o singură porție de șașlâk, l-au mâncat și au dat toți banii pe care...

Comentează