Marc Alexandrovich Ghelfand, moldoveanul cu 21 de milioane de dolari ascunse în conturile elvețiene, este numele de mirean sau pseudonimul managerului Mitropoliei Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Nu știu nimic despre teroriști și afaceri cu petrolul, lucruri care mi se impută de către jurnaliști. Eu fac afaceri cu credința moldovenilor. Banii pe care mi-i dau credincioșii la nunți, botezuri, înmormântări, banii din lumânări, diversele taxele de la biserică îi depun în bănci. Nimic ilegal”, a declarat Vladimir, managerul Mitropoliei Moldovei, la ieșirea din banca elvețiană HSBC redactorilor moldovesti.info.

Managerul Vladimir nu ascunde că veniturile sale au crescut în ultima vreme: ”Moldovenii sunt tare credincioși. Cu cât trăiesc mai greu, cu atât vin mai des la biserică și lasă mai mulți bani. Eu, sincer sa fiu, nu mai am ce să fac cu banii. Am prea mulți. Mi-am cumpărat mașini, case, am fost în concedii… Am pus în conturi elvețiene pentru că nu am încredere în băncile din Moldova”, spune Marc Alexandrovich Ghelfand, alias managerul Mitropoliei Bisericii Ortodoxe Moldovenești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mitropolit-Banca-1024x640.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mitropolit-Banca-150x150.jpgadminFinanțe
Marc Alexandrovich Ghelfand, moldoveanul cu 21 de milioane de dolari ascunse în conturile elvețiene, este numele de mirean sau pseudonimul managerului Mitropoliei Bisericii Ortodoxe din Moldova. ”Nu știu nimic despre teroriști și afaceri cu petrolul, lucruri care mi se impută de către jurnaliști. Eu fac afaceri cu credința moldovenilor. Banii...

Comentează