Vlad Plahotniuc PMAN copy

Harta Republicii Moldova a fost ștearsă în această noapte din Piața Marii Adunări Naționale. Persoane necunoscute cu umbrele au venit în Piață și, după ce au eliminat harta, au desenat fața unui bărbat. Experții au stabilit că este fața celui mai cunoscut și celui mai bogat oligarh din Moldova.

”Domnul Plaha merită să aibă cinstea asta. El ne reprezintă țara în acest moment. A fost o greșeală că s-a desenat harta Republicii Moldova. Trebuia să se deseneze chipul uriaș al domnului Coordonator Executiv al Moldovei. Vrem să-i aducem astfel un omagiu domnului Plaha pentru că a reușit să se îmbogățească atât de tare fără să fie prins”, au declarat procurorii CNA care au desenat chipul uriaș al lui Plahotniuc.

Cei care au greșit și au desenat harta Moldovei vor fi chemați pentru explicații la CNA. Aceștia riscă de la 9 la 69 de ani.

Între timp, Publika TV a inițiat campania ”Moldova este a lui Plaha”, prin care chipul lui Vlad Plahotniuc urmează să fie desenat pe toate gardurile și pe toți pereții din Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-PMAN-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-PMAN-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Harta Republicii Moldova a fost ștearsă în această noapte din Piața Marii Adunări Naționale. Persoane necunoscute cu umbrele au venit în Piață și, după ce au eliminat harta, au desenat fața unui bărbat. Experții au stabilit că este fața celui mai cunoscut și celui mai bogat oligarh din Moldova. ”Domnul Plaha merită...

Comentează