Valentina Buliga, cunoscută ca ministrul Pelincuță, vrea fotoliul de primar al capitalei. Potrivit liderului PD, Vlad Plahotniuc, la baza acestei alegeri au stat câteva motive serioase.

”În primul rând, dintre toate femeile din partid, doar Valentina Buliga are pricioscă de primăriță. În al doilea rând, dacă Valentina se uită urât la cineva, apoi persoana respectivă face pișu în pantaloni de frică. În al treilea, rând Valentina are o fabrică de pelincuțe”, spune liderul PD.

Valentina Buliga a prezentat deja câteva proiecte cărora intenționează să le dea viața dacă ajunge primăriță:

-Nu va risipi banii publici pe troleibuze și autobuze noi. Din fondurile destinate reînnoirii parcului auto va cumpăra pamperși pentru chișinăuienii care așteaptă în stații.

-Marșrutcele vechi și puturoase vor dispărea din Chișinău. Vor rămâne doar cele puturoase.

-În gropile din drumurile stricate vor fi sădiți copaci pentru a se înverzi orașul.

-Valentina Buliga este hotărâtă se reia și câteva dintre proiectele sale mai vechi, precum promovarea pelincuțelor în loc de pamperși, promovarea cârpelor în loc de absorbante și promovarea chiloților de tip colhoznicilor în locul chiloților de tip boxeri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Valentina-Buliga-Tampoane.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Valentina-Buliga-Tampoane-150x150.jpgadminPolitic
Valentina Buliga, cunoscută ca ministrul Pelincuță, vrea fotoliul de primar al capitalei. Potrivit liderului PD, Vlad Plahotniuc, la baza acestei alegeri au stat câteva motive serioase. ”În primul rând, dintre toate femeile din partid, doar Valentina Buliga are pricioscă de primăriță. În al doilea rând, dacă Valentina se uită urât...

Comentează