După ce niște fete în chiloți au venit la Ieurovision Moldova și au miorlăit ca niște pisici în călduri, toată lumea s-a întrebat dacă Ieurovisionul poate cădea mai jos? Iată că răspunsul a venit singur. Da, poate cădea sub plintus. Asta după ce la Ieurovision s-a prezentat nimeni altcineva decât Valerian Mânzat.

”Eu am venit să cânt aici o piesă de dragoste. În afară de iubchik, eu îl iubesc pe Dodon, pe Plaha, pe toți cei care sunt la putere. Chiar dacă am un metru cu mâinile ridicate în sus, sunt foarte crutoi. Așa că ca orice pațan crutoi o să cânt o piesă răp. Sunt sigur că voi câșliga în acest an și voi reprezenta Moldova la Ieurovision”, a declarat plin de sine avocatul Mânzat.

De altfel, Valerian Mânzat este obișnuit cu juriul încă din sala de… mese, unde mănâncă cu poftă. Iar ca orice juriu din Moldova și cel de la Ieurovision are prețul afișat. Așa că nu reprezintă o mare problemă pentru cel mai popular avocat din Moldova să cânte în acest an la Ieurovision în Ucraina. Deși, ce nevoie mai este de Ieurovision? Ieurovisionul din Moldova este ca Moldova: o prăpădenie!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Valerian-Manzat-circ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Valerian-Manzat-circ-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce niște fete în chiloți au venit la Ieurovision Moldova și au miorlăit ca niște pisici în călduri, toată lumea s-a întrebat dacă Ieurovisionul poate cădea mai jos? Iată că răspunsul a venit singur. Da, poate cădea sub plintus. Asta după ce la Ieurovision s-a prezentat nimeni altcineva...

Comentează