Guvernul Republicii Moldova lansează cea mai tare superpromoție. Astfel de ofertă nu veți găsi nici în magazinul Bomba și nici la Talchok sau ptichka. Pentru prima dată în univers, orice om poate cumpăra o singură cetățenie și primește la pachet două gratuite. Săriți, grăbiți-vă, dați năvală, că promoția este valabilă până pe 30 februarie 2069.

”Ne-am gândit că ar trebui să impulsionăm cumva să vină alți oameni în Moldova, dacă cetățenii noștri fug ca potârnichile de viața asta frumoasă pe care Partidul Democrat o crează. Noi le facem toate condițiile de trai, iar ei fug, niște nerecunoscători. Așa că am decis împreună cu Igari Dandon să repopulăm Moldova. El va aduce câte 30 de mii de sirieni, iar noi vom vinde cetățenii. Promoția asta cred că îi va încuraja pe străini să cumpere cetățenia moldovnească. Mai ales că este la jumătate de preț, costă doar 50 de bani”, a declarat Pavel Filip Kirkorov, premierul Moldovei!

Mai mult, după ce obțin cetățeniile moldovenești, găgăuze și transnistrene, străinii vor putea cere redobândirea cetățeniei românești, astfel că vor deveni cetățeni europeni cu acte în regulă, se laudă Guvernul Moldovei. Și totul la un preț foarte mic. La aflarea veștii, coada de doritori să obțină cetățenia moldovenească a devenit imensă. Sute de mii de sirieni se roagă de Dodon să-i aducă în Moldova pentru a deveni moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Pavel-Filip-vand-cetatenie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Pavel-Filip-vand-cetatenie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Guvernul Republicii Moldova lansează cea mai tare superpromoție. Astfel de ofertă nu veți găsi nici în magazinul Bomba și nici la Talchok sau ptichka. Pentru prima dată în univers, orice om poate cumpăra o singură cetățenie și primește la pachet două gratuite. Săriți, grăbiți-vă, dați năvală, că promoția este...

Comentează