Mii și mii de liceeni s-au adunat astăzi să prindă pokemoni în semn de protest în fața Președinției Republicii Moldova. Tinerii sunt extrem de țâfnoși și nu le mai ticnește nici toaletele din Cocos Prive sau din Drive. BAC-ul se apropie cu pași rapizi și, ca de obicei, nimeni nu a învățat nimic. Unica șansă este ca Igor Dodon să-și țină promisiunea din timpul campaniei erectorale.

”Blea, Dodon, nu fi Gandon. Fii pațan! Ai promis că oprești BAC-ul și nu ai făcut nikhooya! Blea, noi nu ne mai putem distra, nu mai putem dansa în cluburi de nervi și supărare. Ne-am lăsat de învățat că ne-ai promis că scoți naher BAC-ul ista. Dar tu ne-ai amăgit kankretna. Vrem să scăpăm de BAC. Dodon, oprește BAC-ul”, a declarat președintele Liceenilor Autonomi din Bălți(LABĂ), Leonea Iaibu.

Igor Dodon i-a alungat pe liceeni și i-a amenințat, că dacă mai vin să protesteze în fața președinției, va aduce cei 30 de mii de sirieni să-i bată. Igor Dodon le-a reamintit liceenilor că trebuie să învețe un lucru important: să nu crezi niciodată ce-ți spune un politician în campania erectorală!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Protest-BAC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Protest-BAC-copy-300x300.jpgadminSocial
Mii și mii de liceeni s-au adunat astăzi să prindă pokemoni în semn de protest în fața Președinției Republicii Moldova. Tinerii sunt extrem de țâfnoși și nu le mai ticnește nici toaletele din Cocos Prive sau din Drive. BAC-ul se apropie cu pași rapizi și, ca de obicei, nimeni...

Comentează