Silvia Bradu este un primar maladeț. Iată că a reușit să rezolve din nou criza de ninsoare din Chișinău. Străzile sunt pline de zăpezi, trotuarele impracticabile, iar muncitorii nu fac nimic. Nemulțumită că nimeni nu face absolut nimic, Silvia Bradu i-a concediat pe toți. Ba mai mult, s-a echipa cât de bine a putut și a ieșit să dea zăpada singură de pe străzi.

”Acești pantofi i-am luat cu 10 mii de euro. Este o invenție pe care am găsit-o la domnul Plahotniuc. Așa că am decis să o folosesc la greu prin Chișinău. Îmi place foarte mult, cred că o să fac deszăpezirea foarte ușor cu pantofii mei noi. În afară de acești pantofi o să-mi mai fac și o poșetă sub formă de lopată și o să deszăpezesc trotuarele din Chișinău”, a declarat plină de supărare Silvia Bradu, primara Chișinăului.

Aceasta a anunțat că a găsit mai multe tombleroane pline cu gunoaie pe stradă și că în curând va da afară și gunoierii. După ce va da afară gunoierii, va da afară și măturătoarele care fac curat pe străzi și se va apuca singură de măturat străzile, mai ales că are o mătură specială, de zgripțuroaică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Silvia-Bradu-deszapezire3.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Silvia-Bradu-deszapezire3-300x300.jpgadminSocial
Silvia Bradu este un primar maladeț. Iată că a reușit să rezolve din nou criza de ninsoare din Chișinău. Străzile sunt pline de zăpezi, trotuarele impracticabile, iar muncitorii nu fac nimic. Nemulțumită că nimeni nu face absolut nimic, Silvia Bradu i-a concediat pe toți. Ba mai mult, s-a echipa...

Comentează