igor-dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy

Igor Dodon este extrem de supărat pe România, dar mai ales pe Traian Băsescu. Acesta nu a uitat că la alegerile prezidențiale din Moldova, Băsescu nu l-a votat, așa că ține ură. Ca să se răzbune pe toți românii, Dodon promite că la aceste alegeri nu va vota.

”Eu o să iau exemplu de la fostul meu șef, Voronin și nu votez. Actualul meu șef, Plahotniuc, îmi dă voie să fac ce vreau. Iar eu nu vreau să votez. Adică românașii mă critică la alegerile prezidențiale, iar eu ar trebui să mă duc să votez cu unul din ei. Nu, nu merge așa. Dacă era vrun partid socialist condus de ruși, dar așa…”, a declarat prezerședintele Dodon.

Ca să-l mai liniștească un pic și să-l aducă totuși la alegeri pe cetățeanul român Igor Dodon, Klaus Iohannis a promis că îi va înmâna ordinul Cavalerului Suin. Bucuros, Igor Dodon spune că se va gândi dacă să-și folosească pașaportul român ori ba pentru a vota la alegerile parlamentare din România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon este extrem de supărat pe România, dar mai ales pe Traian Băsescu. Acesta nu a uitat că la alegerile prezidențiale din Moldova, Băsescu nu l-a votat, așa că ține ură. Ca să se răzbune pe toți românii, Dodon promite că la aceste alegeri nu va vota. ”Eu o...

Comentează