carne-semnul-intrebarii

Acesta este un site de pamflet. Adică un loc în care râdem de problemele din societatea maldavnească. Râdem de Gandon, râdem de Plaha, de Filea. Blea, dar uneori nu poți să râzi. Uneori îți vine să plângi. Am scris astăzi un pamflet despre pidarii ce hrăneau copiii cu mâncare stricată. Ne-am înghițit lacrimile și l-am scris. Am încercat să îi futem pe pidari. Dar situația cere altceva. Așa că acest articol este un mesaj pentru toți pidarii! Pentru toți vafliștii care au pus umărul la dezvoltarea schemei de corupție. Gandonilor, așa ceva nu se putea face fără acoperirea unor politicieni, fără știința unor funcționari din toate direcțiile și ministerele. 

Noi nu înțelegem. Ce se întâmplă în Moldova asta? Cum, pizda mă-sii, să duci mâncare stricată la copii? Uăi, moldovenilor? Voi ce aveți în huineaua pe care o numiți cap? Vi s-au stricat creierii cu totul? Adică vreți să ne spuneți că nu se știa de figneaua asta? Chiar nu știa nimeni? Că doar o pizdabratie a pus la cale schema și atât? Nu credem. Este imposibil. Iar dacă au știut, cum pula de au tăcut ori au întors capul în altă parte? De ce abia acum a ieșit la iveală huineaua? Câți copii au mâncat hrana aceia stricată? Cât timp? Câți copii s-au îmbolnăvit? Câți copii au ajuns la spital? Câți? Pidarilor? Voi, cei care ați adus mâncarea stricată, dar și voi, cei care ați știut, dar ați tăcut ca niște vafliști. Cu voi vorbim.

Băi, idioților. Noi înghițim totul. Furați un miliard. Vă futeți unii cu alții, vă filmați ca să vă dați pe internet. Pe urmă ne furați la electricitate, ne furați la cursul valutar, ne furați la carburant. Huli? Furați, blea. Noi suntem obișnuiți. Dar corupția este până la copii. Băi, așa ceva nu se poate. Să fiți atât de corupți încât să ne hrăniți copiii cu mâncare stricată? Blea, pe asta nu o înțelegem. Un pidar spunea într-o înregistrare: ”eu nu mănânc asta să nu mă otrăvesc!” Băi, pulă borâtă! Noi chiarm sperăm să te otrăvești. Că tu nu voiai să te otrăvești, da la copii de ce le duceai? De copii nu-ți era milă? Ei trebuiau să mănânce putoarea asta? Băăăăi, sunt copii fără nicio vină. Pidarule, te bucuri că ți-ai cumpărat un BMW, cvartiră la Botanica și ai fost în Antalya la 5 stele? Și totul pe sănătatea copiilor noștri? Cine știe câți copii s-au îmbolnăvit? Cine știe câți copii și-au stricat viețile pentru că niște animale s-au gândit să se îmbogățească prin vânzare de mâncare stricată. Noi, redactorii moldovesti.info am votat între noi și am decis în unanimitate că vrem pedeapsa cu moartea pentru pidarii care făceau asta! Ne-am și gândit ce fel de moarte: să fie mâncați de viermi de vii!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Carne-semnul-intrebarii-1024x512.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Carne-semnul-intrebarii-300x300.jpgadminSocial
Acesta este un site de pamflet. Adică un loc în care râdem de problemele din societatea maldavnească. Râdem de Gandon, râdem de Plaha, de Filea. Blea, dar uneori nu poți să râzi. Uneori îți vine să plângi. Am scris astăzi un pamflet despre pidarii ce hrăneau copiii cu mâncare...

Comentează