Molodova va pierde locul trei de la Eurovision. Reușita noastră istorică a fost anulată de o simplă greșeală a artiștilor transnistreni. Fără să-și dea seama că încalcă Constituția Uniunii Europene, aceștia și-au făcut poze cu Dodon, iar asta a enervat și supărat la culme Uniunea Europeană.

”Blea, noi când am văzut fotcile și selfie-urile pațanilor de la Sun Stroke Project am afighit. Este complet interzis să-ți faci poze cu Dodon. Scrie și în articolul 69 al Constituției Uniunii Europene, punct Bă: Orice poză cu Dodon duce direct la descalificarea de la Eurovision, chiar dacă ai luat locul trei. Noi am introdus acest articol după ce am văzut că Dodon ne face Gayropa, după ce ne-a înjurat, chiar dacă prezikul Moldovei venea în Gayropa să se hodinească”, a declarat președintele Curții Constituționale de la Bruxelles, Dick Suckmydick.

Și România este revoltată pe ceea ce a făcut Sun Stroke Project după Eurovision și vrea să-și retragă și cele 8 puncte acordate Moldovei. România susține că prima vizită a băieților de la Sun Stroke Project trebuia făcută în România și nu în Rassia, la Pusti Gavareat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Sun-stroke-project-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Sun-stroke-project-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Molodova va pierde locul trei de la Eurovision. Reușita noastră istorică a fost anulată de o simplă greșeală a artiștilor transnistreni. Fără să-și dea seama că încalcă Constituția Uniunii Europene, aceștia și-au făcut poze cu Dodon, iar asta a enervat și supărat la culme Uniunea Europeană. ”Blea, noi când am...

Comentează