Moldovenii noștri fac istorie și la Olimpiada de iarnă de la Coreea. Celebrul moldovean, Vlad Plahotniuc, aflat la Olimpiadă, a reușit să ia chiar de la începutul Jocurilor Olimpice o medalie de aur și 4 de bronz. Este un record moldovenesc absolut, iar Vlad susține că secretul este… să nu fii prins de poliție când le șparlești.

”Sunt campionul Moldovei la șparlit. Este un sport foarte greu, solicitant și periculos. Ajungi să faci performanță dacă începi de mic. Încă de la 3 ani mă ocup de șparlit. Când eram mai mic șparleam fânul bunelului meu. Îl vindeam, iar apoi îmi cumpăram un bilet de la Nisporeni până la Chișinău. În autobuz continuam sportul de șparlit. Am făcut mulți bani. Apoi am început să șparlesc lucruri mai mari, mai multe, mai scumpe. Dacă vreți să ajungeți sportivi de succes ca mine, trebuie să șparliți și să nu fiți prinși”, a declarat cel mai cunoscut sportiv la șparlit, Vlad Plahotniuc.

Din echipa lui Vlad Plahotniuc fac parte în prezent și mulți alți sportivi notorii: Ilan Shor, Vladimir Voronin, Marian Pulu și mulți alți sportivi. Din păcate, unul dintre cei mai cunoscuți șparlitori moldoveni, Vlad Filat, nu a putut veni la Olimpiada de iarnă pe motive de închisoare. Sportivul moldovean, Vlad Plahotniuc, este deținătorul recordului mondial la șparlit. Acesta a reușit performanța să șparlească un miliard fără să fie prins. Sportivul șparlitor moldovean promite că o să mai ia și alte medalii de la această Olimpiadă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahotniuc-Marian-Lupu-medalii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahotniuc-Marian-Lupu-medalii-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldovenii noștri fac istorie și la Olimpiada de iarnă de la Coreea. Celebrul moldovean, Vlad Plahotniuc, aflat la Olimpiadă, a reușit să ia chiar de la începutul Jocurilor Olimpice o medalie de aur și 4 de bronz. Este un record moldovenesc absolut, iar Vlad susține că secretul este... să...

Comentează