Zi grea pentru angajații televiziunilor Publika, Prime, Canal 2 și alte câteva televiziuni din Moldova, dar și pentru toți deputații din Partidul Democrat. Mâine, Vlad Plahotniuc organizează un Subotnik de pupat în fund. Toți jurnaliștii, dar și toți deputații sunt obligați să vină la muncă cu un scop precis, să-l pupe în fund pe șeful lor.

Discret, cum îl știm, Vlad Plahontiuc a solicitat acest lucru prin bloggerii săi care, cu zel, au cerut ca toată Moldova să-l pupe în fund pe șeful lor. Subotnikul de pupat în fund va începe cu Constantin Țuțu. ”M-am antrenat din greu pentru această zi. Trebuie să demonstrăm că știm să ne respectăm șeful și că nu ne este rușine de asta. Pe o arena din Romexpo vom purcede cu toții la pupat. Mie îmi vine onoarea să fiu primul”, a declarat sportivul, membru al comisiei pentru culturism din Parlamentul Republicii Moldova.

Chiar dacă și-a alocat o zi întreagă pentru fundul său, Vlad Plahotniuc are o problemă, trebuie să stea aplecat foarte mult, în condițiile în care are 5 televiziune, 20 de site-uri, o droaie de bloggeri și foarte mulți pupincuriști pe facebook. Cei care nu vor reuși să-l pupe sâmbăta asta, vor fi lăsați pentru următoarea tură.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Pupat-in-Fund-Plahotniuk.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Pupat-in-Fund-Plahotniuk-150x150.jpgadminSocial
Zi grea pentru angajații televiziunilor Publika, Prime, Canal 2 și alte câteva televiziuni din Moldova, dar și pentru toți deputații din Partidul Democrat. Mâine, Vlad Plahotniuc organizează un Subotnik de pupat în fund. Toți jurnaliștii, dar și toți deputații sunt obligați să vină la muncă cu un scop precis, să-l pupe...

Comentează