Veste extrem de tragică pentru Sadova, satul natal al lui Igor Dodon. Donald Trump a anunțat astăzi că vrea să bombardeze localitatea. Extrem de enervat pe legăturile pe care prezikul Moldovei le-a stabilit cu Coreea de Nord, președintele SUA a tunat și a fulgerat.

”Peezdetz ce hernea face pig-ul ista de Dodon. Adică eu încerc să lupt cu Coreea, îi ameninț că le declar război, iar el primește coreeni la Sadova, îi ține în ospețe. Și cine știe ce chestii le mai face. Razvedca noastră nu doarme, noi știm tot ce face pig-ul. Așadar, bănuim că Dodon ascunde acolo 30 de mii de coreeni și rachete bășistice. Înainte de a face vreo prostie, ne vedem nevoiți să bombardăm Sadova”, a declarat Donald Trump furios la o conferință de presă la Casa Galbenă din Kishington.

Igor Dodon susține însă că nici urmă de coreeni la Sadova. ”Ce tormoz îi Trump aista. Nu degeaba zice lumea că e prost. El nu face deosebirea dintre coreeni și sirieni? Pentru că la Sadova am 30 de mii de sirieni, nu de coreeni”, a declarat prezikul Moldovei, Igor Dodon.

Ca să se ferească de rachetele Tomahavk americane, sadovenii au fost sfătuiți să stea în case pe 31 septembrie. Sadovenii nu sunt însă foarte speriați de bombardamentul american. Aceștia sunt de părere că Moldova oricum este ca și când ar fi bombardată și speră ca rachetele americane să mai astupe unele gropi de pe drumuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-halat-Coreeni-rachete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-halat-Coreeni-rachete-copy-300x300.jpgadminInternațional
Veste extrem de tragică pentru Sadova, satul natal al lui Igor Dodon. Donald Trump a anunțat astăzi că vrea să bombardeze localitatea. Extrem de enervat pe legăturile pe care prezikul Moldovei le-a stabilit cu Coreea de Nord, președintele SUA a tunat și a fulgerat. ”Peezdetz ce hernea face pig-ul ista...

Comentează