shorhei-maimute-copy

Moldovenii trăiesc o mare dezamăgire. Câțiva au intrat chiar în depresneak după ce au aflat că studiul în care se spune că avem IQ de 96 este greșit. Realizatorii studiului internațional despre coeficientul de inteligență și-au cerut scuze. Aceștia spun că s-a făcut o eroare. De fapt, moldovenii au un IQ de 69.

”Pe noi ne-a mirat rezultatul. Cum pot avea IQ de 96 niște oameni care votează cu Liuda, Gandon, Vova sau Marian Pulu? Am ridicat rezultatele studiului, am calculat din nou și ne-am dat seama că studiul a fost făcut doar pe o mână de oameni deștepți din Moldova. Nimeni nu s-a dus, de exemplu, în Shorhei. Pur și simplu am uitat să măsurăm IQ-ul shorheienilor. Am refăcut calculele și ne-a dat IQ de 69, cam cât are un cimpanzeu imperial”, a declarat savantul englez, Dick Sackmaidick.

Realizatorii studiului s-au declarat oficial ahuitzi când au mers la Shorhei. Savanții susțin că oamenii de acolo sunt atât de proști, că când îl văd pe Shor începe să îi pupe picioarele. Nu este singura descoperire șocantă. Oamenii de știință din Marea Britaie au aflat că și locuitorii Bălțiului stau foarte prost cu IQ-ul. Este evident din moment ce l-au votat pe Renato Usatîi. Și, cireașa de pe tort, locuitorii din Chișinău sunt aproape la fel de proști ca shorheienii. L-au votat de trei ori pe Dorin Chirtoacă.

Potrivit clasamentului, moldovenii sunt la fel de proști ca cimpanzeii, gibonii și maimuțele Makaka.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Shorhei-Maimute-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Shorhei-Maimute-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii trăiesc o mare dezamăgire. Câțiva au intrat chiar în depresneak după ce au aflat că studiul în care se spune că avem IQ de 96 este greșit. Realizatorii studiului internațional despre coeficientul de inteligență și-au cerut scuze. Aceștia spun că s-a făcut o eroare. De fapt, moldovenii au un IQ...

Comentează