Cunoscuta instituție Internațională UNESCO a realizat un studiu despre viața femeii din Republica Moldova. Scopul studiului să afle cât de des fac femeile sex pentru bani sau pentru favoruri. Rezultatul este incredibil. 70 la suta din femeile între 18 și 30 de ani din Republica Moldova au declarat că au făcut sex cel puțin o dată pentru a primi bani sau alte beneficii.

”Femeile din Moldova au demonstrat încă o dată că pot fi femei până la capăt. Nu ca britanicele, care se culcă când sunt în stare terminală de beție sau ca nemțoaicele, care fac sex doar când bărbații sunt în stare terminală de beție. Fără să le fie rușine de asta, moldovencele ne-au spus pentru ce au făcut sex: o notă mai mare la facultate, o mărire de salariu sau când a trebuit să-i răsplătească pe cei care le-au dus în club și le-au plătit băutura. Există moldovence care au recunoscut că s-au culcat cu bărbați chiar și pentru un Porsche. Nu putem să le dăm numele, pentru că sunt cântărețe, persoane publice, iar de curând mașina lor a ars”, spun realizatorii studiului.

Organizațiile feministe din Moldova susțin însă că datele studiului au fost falsificate. ”Din păcate nu au fost luate în considerare și femeile căsătorite. Credem că 90 la sută dintre femei au făcut sex pentru bani, cele căsătorite chiar cu proprii soți. Este bine știut, dacă vrei o blană frumoasă, o rochie, un inel, o vacanță, trebuie să-i oferi ceva soțului, dar lucrurile acestea sunt normale în Moldova”, spune Antonița Fonari, feministă cunoscută în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Femeie-si-Porsche-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Femeie-si-Porsche-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Cunoscuta instituție Internațională UNESCO a realizat un studiu despre viața femeii din Republica Moldova. Scopul studiului să afle cât de des fac femeile sex pentru bani sau pentru favoruri. Rezultatul este incredibil. 70 la suta din femeile între 18 și 30 de ani din Republica Moldova au declarat că...

Comentează