PMAN barbat suparat copy

Oamenii de Știință din Moldova, care aparțin de Academia de Științe pe rit nou au stabilit că mâine bărbații vor avea parte de cea mai depresivă zi din an. 2016 a avut o zi în plus la luna februarie ca să se amâne un pic depresia maximă, dar ea a venit.

”Totul începe cu primele ore ale dimineții. În loc să soarbă dintr-o bancă de murături ca să se dreagă după o noapte de beții, bărbații trebuie să facă o cafea și să o aducă în pat. Și nu e totul, bărbații moldoveni trebuie să mai treacă și pe la duș, ceea ce este un chin suplimentar. De fapt, când lucrurile nu pot fi mai rele, bărbații sunt obligați de către soții să-și sune soacrele și să le spună tot felul de minciuni. În mod normal bărbații nu ar spune nimic, dar este 8 martie, așa că aceștia vor vorbi frumos, nu vor înjura, iar unii ar putea să cadă atât de jos încât să-i zică soacrei… la mulți ani!”, a declarat Ghiță Borăscu, președintele Asociației Alcoolicilor Anonimi din Chișinău, membru fondator al Academiei de Științe.

Oamenii de știință moldoveni susțin că din cauza unei zile de chin absolut este normal că bărbații să bea restul de 364 de zile din an. Bărbații încearcă astfel să uite umilințele pe care le trăiesc pe 8 martie și să acumuleze putere pentru anul viitor. Este adevărat, pe 7 martie unii bărbați moldoveni reușesc să fie mai norocoși și răcesc, fac gripă, rămând țintuiți la pat. Cei cu adevărat norocoși sunt loviți de o mașină pe trecerea de pietoni și intră în comă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/PMAN-barbat-suparat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/PMAN-barbat-suparat-copy-300x300.jpgadminSocial
Oamenii de Știință din Moldova, care aparțin de Academia de Științe pe rit nou au stabilit că mâine bărbații vor avea parte de cea mai depresivă zi din an. 2016 a avut o zi în plus la luna februarie ca să se amâne un pic depresia maximă, dar ea...

Comentează