Moldovenii au urmărit cu sufletul la gură meciul dintre Radu Albot și Roger Federer. Potrivit unui studiu sociologic făcut de Casa de Studii Socio-Anal-ogice Imaș, 69 la sulă dintre moldoveni consideră că Radu Albot este cel mai important fotbalist din Moldova, iar ei sunt fanii lui Albot de când Nata Albot prezenta emisiuni culinare la Jurnal TV.

O altă particularitate extrem de interesantă a meciului dintre Radu Albot și Roger Federer este faptul că peste 69 la sulă dintre moldoveni consideră că Radu Albot este fratele Natei Albot. Restul de 59 la sulă dintre moldoveni consideră că Radu Albot este soțul Natei Albot. Desigur, există și alți 39 la sulă care sunt de părere că Radu Albot este feciorul Natei Albot.

Potrivit Casei de Studii Socio-Anal-ogice Imaș, 69 la sulă dintre moldoveni au anunțat că s-au uitat la meciul de fotbal dintre ruda Natei Albot și Roger Feder. Din păcate, cei mai mulți au venit din Transnistria cu autobuzele, nu au înțeles nimic din meciul de fotbal și au strigat în rusă: ”șaibu, șaibu!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Radu-Albot-Festival-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Radu-Albot-Festival-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldovenii au urmărit cu sufletul la gură meciul dintre Radu Albot și Roger Federer. Potrivit unui studiu sociologic făcut de Casa de Studii Socio-Anal-ogice Imaș, 69 la sulă dintre moldoveni consideră că Radu Albot este cel mai important fotbalist din Moldova, iar ei sunt fanii lui Albot de când...

Comentează